المقادير 1 \2ك دجاج مخلى 1\2ك مكرونة اسباجتى بصلة متوسطة 1فلفلة مكبب كمية من الزيتون 2ك كبيربشا ميل ملح وفلفل اسود الطريقة
نفرم البصل ثم نضعة فى مقلاية بها زيت ثم نشوحها حتى تتبل ثم نضع عليها الدجاج والفلفل المكبب بعد تقطيعة قطع صغيرة ونضع الملح
الفلفل ونتركهم حتى تمام النضج ثم نسلق المكرونة ونصفيها وبعدين نجيب قارب ليبركس ونضع فية المكرونة وعليها شوية زيت وملح وفلفل
ونقلبهم كويس ثم نضع الخيط السابق اللى عملناة من الفراخ ونحطة على المكرونة ونجيب البشاميل كما ن ونقلب كلة فى بعضة ونرش على
وشها جبنة رومى اوجبنة مورزايلا ونحطها فى الفرن على الشبكة يتحمر وشها وبالهنا جربوها وردو عليا